Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Sunday, 25-Sep-2011 06:52
ALOHA I'M BACK
Aloha...I'm back.... ;-)

Korang nak tahu kenapa aku kembali ke sini...sebabnya my good friend dah pulang dan sedang mengaktifkan dirinya semula di sini siapa??? Fazzarinna...korang boleh layan FP baru nya nanti... ini addressnya http://cintamerahjambu.fotopages.com ...

So korang nanti jangan la segan2 singgah FP sahabat aku ni yer...

Aku memang rindu sangat2 dengan FP. Sebab mula2 aku berjinak di alam cyber ni adalah melalui FP, kemudian aku beralih ke blog dan kini bzz dengan FB atau "muka buku"...twitter pun ada juga tapi aku tak berapa nak pandai guna la...Bila aku teringat baru la aku masukkan status aku dalam twitter tu,,,kalau ingat la hahaha LOL

So sebagai menunjukkan yg aku ni dah kembali ke sini...aku saja jer letak gambar makanan hahahaha...nak bagi korang terliur la sikit...Bukan apa aku ni kaki makan...tengok badan la beb 8-)

So korang, insya Allah aku akan rajin2 kan diri aku untuk mengupdate FP aku ni sekerap yg mungkin insya Allah... ;-)




© Pidgin Technologies Ltd. 2016