Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 26-Sep-2011 04:18
SESI KENALKAN DIRI
Aloha salam Monday Blues...

Cuba tengok tajuk kat atas tu hehehe...gediks la pula, sesi kenal kan diri aku hehehe...mana lah tahu kan ada yg dah lupa dengan wajah ku yg cute dan comeiiii ini hahahaha terbelagak la pula ;-)

So aku kenalkan la diri ku ni secara umum ok...Masa aku mula berjinak dengan FP aku pada tahun 2008, aku masih lagi bekerja sebagai Pustakawan di International Youth Centre di Cheras KL....tapi sekarang di tahun 2011 aku dah naik pangkat menjadi suri rumah sepenuh masa... LOL hebat kan pangkat aku tu :P

So hari ni aku nak letak gambar2 aku dan Hubby tercinta...layan jer la yer... :->



gambar tahun 2008 di Melaka



gambar raya tahun ni 2011 di kampung suami ku



gambar tahun 2009 di Mc.D Sunway Seberang Jaya Butterworth



gambar 2009 ;-)

© Pidgin Technologies Ltd. 2016